Journalistene

NKS journalistene 2002-2003

lørdag, august 02, 2003

Journalist verktøy i nøkkelknippet
Det har kommet en liten revolusjon på USB fronten. En liten dings som kobles rett inn i USB porten på PC'n uten at den trenger noen form for installasjon eller ledning. Den er ikke større enn at den henges på nøkkelknippet.

Som regel kommer den med 128MB lagring og kan brukes til alle slags filer. Det geniale ligger i at den også er en MP3 spiller, og for journalister er det enda mer genialt at den har en lydopptager som lagrer rett i MP3 format. Så kan du høre på opptaket mens du renskriver intervjuet.

Fordi den er så liten og fordi den henger på nøkkelknippet vil du neppe glemme å ta den med deg.

Prisen på den som det linkes til er $180. En av studentene her borte har imidlertid fått kjøpt en tilsvarende for $80. Selv var jeg litt for snar ute og kjøpte bare en med lagring. Den hadde ikke MP3 eller lydopptaker. Den har imidlertid 256MB lagringskapasitet.

Man får den forøvrig også med radio innebygget, og jeg tror vi bare har sett begynnelsen. Revolusjonen ligger i enkeltheten ved ikke å måtte ha en USB ledning med seg og ved at det ikke var nødvendig å installere noe.


Scorpion Systems: Where Home Shopping Services and Much More are Better Than Bargain Cheaper than Discount: "This three-in-one USB Drive allows you to store essential computer files, play MP3 songs on the go and record voice messages all from a single, compact device! "